Blog

Pravkar pripravljam gradivo in tematiko za snemanje Klepeta ob kavi
in me prešine; maska za obraz, pravi detox, ki jo moram deliti z vami.
Za masko potrebujemo:
1 žlico aktivnega oglja
1 žlico zdrobljenih kosmičev
ter 1 žlico medu (gozdnega, cvetličnega, hojinega) po želji.
Maska, ki je prava antistres terapija. V zimskem obdobju, ko je koža obraza suha, luskasta, pusta ali v obdobju prekomernega stresa, ko stres pusti posledice na obrazu, priporocam, da si vzamete čas zase, in preizkusite čisto preprosto in domačo masko za obraz.
Najprej Vam bom pojasnila kako sestavine maske vplivajo na kožo.
Aktivno oglje je znano kot nestrupen, neagresiven, porozen mikro prah. Pridobiva se iz kokosovim lupin z vročim postopkom dodajanja pare in odvzemanja kisika. Ima izjemno moč absorbacije vseh snovi nase, zato je v uporabi mask izjemno priporočljiv. Njegovo antiseptično delovanje očisti nečistoče, ter veže toksine in strupe iz telesa oz. kože.
Zdrob kosmičev v maskah je prava bomba vlage, ki jo ovseni kosmiči zadržijo v koži, prav tako ovseni kosmiči delujejo na odpiranje por, kar ostalim surovinam omogoči globlji prodor pod povrhnjico. Kar globinsko očisti strupe, nečistoče in toksine v koži.
Med pa je seveda regenerator tkiva.
Torej maska, ki bo očistila nečistoče, toksine. Kožo osvežila in napolnila z vlago, ter nepravilnosti kot so mastnost, suhost, luskavost, uravnovesila.
Vzemite si čas zase, to je ljubezen, ki jo izrazite do sebe in svojega fizičnega telesa. Koža Vam bo hvaležna.
Lep snežni torkov dan želim vsem,
Tanja