Da poskrbimo za svoje telo v celoti – kaj damo vase, kako razmišljamo, skrbimo za čistost energij, je še kako pomembno tudi, kaj damo nase.

Naše telo, ki nas vodi skozi fizično življenje potrebuje nego in skrb, ki mu jo posvetimo. Moto kozmetike HišaNature je »manj je več«, preproste organske in certificirane surovine, svet čistih eteričnih olj pripomore k izboljšanju kože, lepšemu tenu in svežemu videzu. Surovine v kozmetičnih izdelkih, pri sami izdelavi, ki jih uporabljam so tudi slovenskega izvora (deviški čebelji vosek, hladno stiskana olja manjših kmetij….).
Moja zgodba se je pravzaprav uradno začela pred 8 leti, ko sem pričela z oblikovanjem in izdelavo lastne linije kozmetičnih izdelkov. Zgodba me je pripeljala do razvoja različnih izdelkov, tudi za izjemno občutljivo kožo, ker sem dosti let sama preživela z dermatitisom. Do danes se je linija razširila na ponudbo krem za obraz in telo z dodatkom naravnega prezervativa, visokokakovostnih butaničnih surovin, različnih mil za telo in obraz narejenih z dodatkom naravnih in koži prijaznih barvil, olj, masel, brez SLS-ja, parabenov, ojačevalcev in sintetičnih dišav. Mila so narejena po hladnem postopku. Naravnega gela za tuširanje za tiste, ki spadamo med res "občutljivčke"... Linijo ročno izdelanih mil pa sem popeljala tudi v poročna in poslovna darila. Velikokorat poudarim: "kar lahko daš vase, lahko daš tudi nase." Vzpodbujam ljudi, kako pomembno je, dobro počutje skozi uporabo kozmetike.